top of page

OM DANSK MOHAIR

 


Dansk Mohair er en netbutik og gårdbutik, som sælger mohairgarner af høj kvalitet samt unikke strikkeopskrifter og håndlavet færdigstrik.

Vi er inspireret af naturmaterialets kvaliteter og designer enkelt og tidløst design. Vi sætter naturmaterialet i centrum, og derfor danner mohairgarnets kvaliteter udgangspunkt for designet af vores produkter. Vi er kendte for at skabe tidløst design med enkle snit, samt originale mønstre og detaljer. Vi sætter en dyd i at skabe luksuriøse og funktionelle produkter med en god pasform og lang holdbarhed.

Med stor omtanke har vi valgt leverandøren Mohair by Canard, som fremstiller garn efter godkendte og miljøvenlige metoder med fokus på bæredygtighed, lokalmiljø og dyrevelfærd.

 

MØD OS I SMUKKE NATUROMGIVELSER, PÅ KREATIVMESSER OG I NETBUTIKKEN
Vi er bosat på øen Mors, hvor Limfjorden smukt snor sig omkring en unik natur langt væk fra storbyens ræs. Her kan man opleve alle vores produkter i en lille hyggelig og inspirerende gårdbutik. Derudover kan man møde os på kreativmesser og selvfølge kan du købe vores produkter her i webshoppen.

Handelsbetingelser

 

Ved bestilling af produkter anses køberen for at have læst og accepteret disse betingelser for handel på danskmohair.dk.

Alle priser, der er angivet for produkter på danskmohair.dk, er inklusive moms og danske skatter og afgifter. Alle priser er angivet i danske kroner. Alle specifikationer er vejledende. Billedmateriale og farvenuancer kan afvige. Vi tager forbehold for tastefejl.

Alle produkter på danskmohair.dk leveres mod Dankort-betaling. Din ordre vil blive leveret senest 14 dage efter din bestilling. Beløbet for kundens ordre vil bliver trukket fra kundens konto, efter varen er afsendt.
Hvis ikke bestillingen lever op til forventningerne, kan den returneres inden for 14 dage. Når varen er returneret vil din indbetaling blive returneret inden for de efterfølgende 14 dage. Dog skal kunden betale for egne forsendelsesomkostninger, og varen skal returneres i samme stand og mængde, som den var ved kundens modtagelse af varen.

I henholdt til købeloven ydes der 24 måneders reklamationsret ved fejl og mangler. Reklamationen dækker ikke fejl, skader og slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følger af forkert betjening elller opbevaring, ringe vedligeholdelse eller vold. Reklamationen skal meddeles til Dansk Mohair inden for rimelig tid efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget, hvilket er senest 2 måneder efter, man har konstateret fejlen eller manglen. 

Hvis det skulle ske, at en vare er udsolgt på bestillingstidspunktet, vil vi gøre opmærksom på evt. forsinkelse, og du vil selvfølgelig få mulighed for at annullere ordren.

bottom of page