top of page

Handelsbetingelser

Ved bestilling af produkter anses køberen for at have læst og accepteret disse betingelser for handel på danskmohair.dk.

Alle priser, der er angivet for produkter på danskmohair.dk, er inklusive moms og danske skatter og afgifter. Alle priser er angivet i danske kroner. Alle specifikationer er vejledende. Billedmateriale og farvenuancer kan afvige. Vi tager forbehold for tastefejl.

Alle produkter på danskmohair.dk leveres mod Dankort-betaling. Din ordre vil blive leveret senest 14 dage efter din bestilling. Beløbet for kundens ordre vil bliver trukket fra kundens konto, efter varen er afsendt.


Hvis ikke bestillingen lever op til forventningerne, kan den returneres inden for 14 dage. Når varen er returneret vil din indbetaling blive returneret inden for de efterfølgende 14 dage. Dog skal kunden betale for egne forsendelsesomkostninger, og varen skal returneres i samme stand og mængde, som den var ved kundens modtagelse af varen.

I henholdt til købeloven ydes der 24 måneders reklamationsret ved fejl og mangler. Reklamationen dækker ikke fejl, skader og slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følger af forkert betjening elller opbevaring, ringe vedligeholdelse eller vold.
 
Reklamationen skal meddeles til Dansk Mohair inden for rimelig tid efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget, hvilket er senest 2 måneder efter, man har konstateret fejlen eller manglen. 

Hvis det skulle ske, at en vare er udsolgt på bestillingstidspunktet, vil vi gøre opmærksom på evt. forsinkelse, og du vil selvfølgelig få mulighed for at annullere ordren.

bottom of page